Українські рятувальники показали свого чотирилапого помічника - це пес на прізвисько Патрон, який бере участь у розмінуванні тих територій Чернігівської області, які вже звільнені від російських окупантів.

"Хто хороший хлопчик? Патрон на зв'язку! Продовжує допомагати піротехнікам Чернігівщини очищувати землі від російських "подарунків". Маленький пес нагадує про велику небезпеку вибухонебезпечних предметів і кожного разу сумує, коли хтось не дотримується правил. Тому будьте свідомі, дивіться під ноги і не засмучуйте Патрона.", - йдеться у повідомленні МВС України.

Коментатори не стримують емоцій, виписуючи компліменти хвостатому рятувальнику.

«Молодчинка. Ми Українці - непереможні. Песик Патрон теж Український воїн. Дякуємо йому і нашим воїнам. За нами правди сила. Все буде Україна!!!», «Службові собачки дуже розуміють свого інструктора і готові виконати будь яке завдання, навіть не дивлячись на небезпеку...Молодці», «Патрон-улюбленець мільйонів! Сердечно дякуємо за Вашу працю, Слава Україні!», «Ох і милота», - захоплюються вірним другом рятувальників українці у коментарях до повідомлення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше у МВС назвали найбільш забруднені вибухонебезпечними предметами мікрорайони Києва .

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові вибивають російські війська з окупованих територій на Київщині та Чернігівщині. Містечко за містечком, село з селом, воїни звільняють ворога з української землі.

Також "Знай.ua" писав, що Денис Шмигаль доповів про дев’ять основних напрямків роботи країни в умовах повномасштабної війни.