Амелія Анісович, 7-річна біженка з України, в інтерв’ю «Голосу Америки» пояснила, чому українцям варто говорити рідною мовою, а не послуговувати російською.

Як завжди, вустами маляти говорить істина – багатьом дорослим варто дослухатися до роздумів хороброї дівчинки.

"Ми повинні розмовляти українською, бо російською розмовляють наші вороженьки. А ми – українці, ми повинні розмовляти українською. Наша земля – Україна. Ми повинні розмовляти українською", – вважає дівчинка, яка співала в бомбосховищі пісню з мультфільму «Крижане серце».

Зараз крихітка перебуває в Польщі, куди її змогла вивезти мама. Дівчинка додала, що вдома в Україні у неї залишилися рідні, за яких вона дуже хвилюється.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Там у нас в Україні війна, на нас нападає росія. Я дуже хвилююся за мою родину. Там татусь залишився, дідусь, бабуся. Я за них дуже хвилююся. Уже багато діточок загинуло. Я дуже хочу жити, дуже хочу. І всі інші дітки хочуть жити», - пояснює маленька Амелія.

Наразі маленька співачка вже встигла виступити на сцені в благодійному концерті разом із Тіною Кароль, та в благодійному марафоні Save Ukraine.

Нагадаємо, Alyona Alyona запропонувала Лукашенку самому приїхати воювати в Україні за путіна: білорусам краще сидіти вдома

Раніше Знай писав, жовто-блакитний Олег Скрипка передбачив українцям щасливе майбутнє: "Пагони майбутнього едему"

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль виступила в Польщі з 7-річною дівчинкою з київського бомбосховища: "Нас не зламати".