Юрист вказав різницю між тимчасовим захистом та статусом біженця - хто має право на роботу, та повернення в Україну

Юрист Ростислав Кравець розповів різницю між статусом біженців та тимчасовим захистом. Такі знання важливі для тих, хто хоче перетнути кордон з Україною, щоб заховатися від жахіть війни.

Біженці з України. Фото: Youtube
Біженці з України. Фото: Youtube

Оля Цибульська зізналася ЗСУ, що робить коли її накриває паніка і страх по вечорах: "Дихаю одним повітрям разом..."

Співачка Оля Цибульська, "киця" українського шоубізу, розмістила пост у своєму Instagram, де подякувала ЗСУ за те, що боронять українців, що люди можуть прокидатися зранку, і мати змогу продовжувати жити.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

78-річного дідуся не взяли до тероборони і він у розпачі спалив "Град" окупантів

Українці нереально об'єдналися у боротьбі проти рашистських загарбників і відразу після формування загонів тероборони стали записуватися настільки масово, що місця закінчилися майже одразу.

спалена техніка рашистів
спалена техніка рашистів

Нацполіція проводить зачистку в містах Київщини, Ігор Клименко виступив з заявою: "Збільшуємо кількість патрулів"

Нацполіція України посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини. На цьому сьогодні наголосив голова НПУ Ігор Клименко під час візиту до Макарова, Бородянки, Гостомеля та Бучі, повідомляє пресслужба МВС України.

Буча після окупантів
Буча після окупантів

Бучанська різанина: журналіст показав жахи, що творили окупанти з дітьми

Злочинів, які творили нелюди в Бучі, просто не повинно існувати на білому світі. Але українці до нашого жаху зіткнулися з цим віч-на-віч. Українським дітям не пощастило своїми очима побачити кошмар, який приніс рашистський мир в нашу країну. І те що ми дізнаємося 3 квітня викликає жах.

Розгромлена техніка ЗС РФ. Фото: Facebook
Розгромлена техніка ЗС РФ. Фото: Facebook