У соціальних мережах почалася просто "пожежа" новин про те, що є нібито скріншоти непристойних листувань ректора КНУ імені Т. Шевченка Володимира Бугрова. Важливо те, що їх опублікували анонімно! Нібито Бугров надсилає фотографії свого статевого органу і обговорює груповий секс.

Про це стало відомо завдяки повідомлення видання Korrespondent.

Даний архів можна подивитися "за посиланням". 18+!!!

Повідомляється, що ректора КНУ імені Т.Шевченка Володимира Бугрова звинуватили в сексуальних зв'язках зі студентками. У мережі анонімно опублікували архів зі скріншотами його листувань в учнями вузу в п'ятницю, 4 лютого.

Володимир Бугров, скріншот: YouTube
Володимир Бугров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сам же Бугров в Facebook заявив, що "в неймовірно складні для нашої держави часи, коли інформаційний і психологічний тиск на українців зашкалює, коли важливі суспільні інститути піддаються гібридним атакам з метою дезорганізації і ослаблення, ці "меметичні примари", симулякри, дістають з шафи і направляють на нові операції".

"...Дехто використовує для брудної інформаційної атаки на нашу alma mater. За відображення численних спроб рейдерського захоплення університетського майна, зокрема - землі, за послідовний курс нової команди ректорату на (незручні для когось) зміни в ключових сферах діяльності університету я і мої колеги піддаються спробам злому акаунтів, електронних пошт - з метою подальшої фальсифікації повідомлень листувань. Так і народжуються "Снігурі", за допомогою яких, на превеликий жаль, атакують людей навколо мене", — стверджує Бугров.

У центрі скандалу опинився і директор бібліотеки Максимовича. Згідно з опублікованими листуваннями, Олег Сербін освідчився у "коханні" неповнолітній 16-річній студентці.

Варто також нагадати нашим читачам, що раніше КНУ ім. Т. Шевченка було названо найкращим університетом України. До трійки потрапили також НТУ Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського (друге місце) та Сумський державний університет (третє місце).

Раніше повідомляли, юна зірка TikTok звинуватив "гарячу" подружку в домаганнях і пішов до психолога: "Вона використовувала мене...".

Як повідомляв Знай.uа, у мережі показали, як п'яний викладач коледжу чіплявся до студенток: "Заміжня? Тоді м*нет по дружбі".

Знай.uа писав, Єлизавета II вигнала улюбленого сина з сім'ї, принц Ендрю розбив серце королеви домаганнями до дитини.