Сім'ям вбитих в Україні кадирівців роздали «компенсацію» у вигляді картоплі та цибулі. Про це стало відомо з повідомлення українського журналіста Михайла Ткача.

За його інформацією, очільник Чечні Рамзан Кадиров "подбав" про родичів кадирівців, яких ліквідували українські воїни. Чеченські пропагандисти потішили новиною, що особистий Фонд Кадирова видасть їм персональну допомогу.

На думку чеченського керівництва, життя їхнього співвітчизника, загиблого в Україні, варте не більше ніж п’ять кілограмів рису, по мішечку картоплі та цибулі, а також літр рослинної олії.

facebook.com/mixailotkach
facebook.com/mixailotkach

Про те, як роздають компенсацію, також розповіли на місцевому телеканалі "Грозний ТВ" «Як Кадиров піклується про чеченців і Фонд Кадирова піклується про сім'ї тих, хто пішов вбивати українців і тих, хто вже загинув в Україні. Вони постелили клейонку, розклали набори на однаковій відстані, зняли і сказали, що відвезли по родинах", - ділиться здивований Ткач.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

facebook.com/mixailotkach
facebook.com/mixailotkach

Щоб зняти красиву картинку, продукти розклали на землі рядочками.

"Просто подивіться на це. Там вже голодомор, чи ні?", - додає журналіст.