Папа Римський Франциск може приїхати до Києва особисто. Про це стало відомо з повідомлення кореспондента американського телеканалу News в Римі Клаудіо Лаванга, яке він опублікував на своїй сторінці в Twitter.

Він повідомив, що понтифік розглядає ймовірність поїздки в українську столицю.

За словами журналіста, на питання про розгляд такої можливості глава Католицької Церкви відповів, що така пропозиція "лежить на столі".

"По дорозі на Мальту я запитав у Папи Франциска, чи розглядає він візит до Києва. Він відповів: "Так, ця пропозиція на столі", - розповів журналіст, який входить в папський прес-пул.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Додамо, що зовсім недавно київський градоначальник Віталій Кличко офіційно звернувся до Папи Римського Франциска з пропозицією приїхати в українську столицю.

Крім того, президент України Володимир Зеленський обговорив 22 березня з Папою Римським Франциском шляхи забезпечення миру для України, жорстокі злочини російських окупантів, відкриття та організацію гуманітарних коридорів в оточених містах.

Папа Римський, фото: скріншот з відео
Папа Римський, фото: скріншот з відео

Глава Української держави також запросив понтифіка в Україну, для підтримки духу українського народу.

Нагадаємо, Потужна молитва за українського воїна поєднала мільйони українських сердець.

Знай.uа писав про те, як Папа Римський Франциск благає Бога і сильних світу цього врятувати Україну

Слід згадати, як митрополит Епіфаній відзначив величезну заслугу добровольців у війні з Росією