У росії пенсіонерка вирішила підтримати українців у війні, яку розв'язала рф, тому вивісила на вікно багатоповерхівки прапор України. Через це до неї завітали місцеві правоохоронці, які викликали рятувальників, щоб зняти прапор.

Відповідні кадри напередодні з'явилися у мережі.

Так, стало відомо, що у Новосибірську 60-літня жінка вивісила на вікні прапор України. Згодом до неї приїхали правоохоронці, але вона не стала їм відчиняти.

Пенсіонерка вивісила український прапорт, скріншот
Пенсіонерка вивісила український прапорт, скріншот

Саме тому поліція викликала рятувальників, аби зняти український прапор з російської багатоповерхівки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

"Викликали рятувальників для депрапоризації. Ви ще введіть заборону на наші державні символи", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Народний ревізор".

Варто нагадати, що напередодні у тому ж Новосибірську затримали студента НГУ після того, як він вивісив прапор України у вікні гуртожитку.

"Студента НГУ забрали до відділу поліції після того, як він вивісив прапор України у вікні гуртожитку. За його словами, перед цим до нього підходив завідувач гуртожитку, сказав, що це порушує внутрішні правила", - сказано у повідомленні.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, окупанти мріяли про "парад перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани: "Тут конкретно їб*шить"

Раніше Знай повідомляв, радник Зеленського Михайло Подоляк відкинув можливість затяжної війни, українці обрали нових переговірників: "Усик і Клички"

Також Знай писав, Володимир Зеленський розповів про вибухи в Бєлгороді і відкинув поступки в переговорах з росією: "Вибачте"