У Верховній Раді засідання депутатів не пройшло без казусів. В черговий раз народний депутат від партії "Слуга народу" потрапив у конфуз.

Так, під час нещодавнього засідання Верховної Ради нардеп Микола Тищенко потрапив у конфуз ще на самому початку засідання.

Коли в Раді лунав Гімн України, і всі депутати стоячи поклали руку на серце, але Тищенко трохи поплутав сторони. Він поклав руку не на серце, а на праву сторону.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Тим часом у Раді не без казусів. Нардеп Тищенко забув, де у нього серце", - іронічно зазначив Телеграм-канал "Інсайдер".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто нагадати, що напередодні, директор готелю Panorama Lviv Hotel заявив, що нардеп Микола Тищенко ситно поїв і швидко вийшов із закладу, не заплативши. З ним і його представниками намагалися вийти на зв'язок, але ніхто не відповів.

Інцидент у ресторані з Тищенком трапився 4 березня у готелі Львова. Станом на 1 квітня Тищенко публічно не коментував інцидент.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Колеги, ресторатори та готельєри мали неприємність з одним гостем, який ситно поїв і швидко пішов, але "забув" розрахуватися. Це знаменитий "Ревізор" і депутат Верховної Ради (яким, до речі, спікер заборонив залишати Київ, оскільки йде війна) Микола Тищенко", — зазначив ресторатор.

Нагадаємо, що Росія залучає війська до Придністров'я для провокацій і бойових дій, у ЗСУ розкрили наміри Путіна: "відбито 9 атак"

Раніше Знай писав, відшкодують всі збитки: представники штабу при Держекоінспекції документують злочини окупантів

Також Знай повідомляв, окупанти мріяли про "парад Перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани