Rozetka масово звільняє співробітників через відсутність замовлень: з 4 мільярдів нічого не залишилося

У зв'язку з початком війни в Україні різко впав прибуток у багатьох компаній і підприємців, деякі змушені припиняти діяльність або скорочувати штат. У такій ситуації виявився популярний інтернет-магазин Rozetka. Засновник магазину Владислав Чечоткін написав листа своїм співробітникам, в якому повідомив про рішення звільнити більшу частину команди через наслідки війни.

ROZETKA. Фото: скрін youtube
ROZETKA. Фото: скрін youtube

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

З самого початку російського вторгнення Оля Полякова не спілкується з російськими артистами. За словами співачки, неможливо бути непричетним і просто виставляти пост зі словами "Ми за мир", коли поруч в країні гинуть сотні людей. Тих артистів, які зайняли нейтральну позицію і мовчать про війну в Україні або навіть підтримують її, співачка називає "не зірками, а дірками".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оля Полякова, YouTube
Оля Полякова, YouTube

Українських біженців вигнали з табору в Німеччині "без причини": "Документи загубилися"

Війна в Україні проти росії триває вже більше місяця, воїни ЗСУ продовжують героїчно захищати нас і наші земля в усіх напрямках. Дуже багато історій про те, наскільки волонтери і жителі європейських міст молодці. Вони не кинули наших біженців в біді, нікому не відмовляють в їжі, житло. Однак іноді трапляються конфузи. Зараз українка в Німеччині розповіла, як залишилася без притулку за кордоном.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube

Надія Мейхер з "ВІА Гри" знайшла у війні найсильнішу близькість до Бога: "Нам потрібні потрясіння"

Надя Мейхер опублікувала ролик, в якому показані всі жахи війни. За дві хвилини зірка показала все те, що переживають українці вже другий місяць - нескінченні бомбардування, розруха і біль.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Біженці масово повертаються в Україну незважаючи на війну: на польських вокзалах "кілометрові" черги

Антон Геращенко повідомив, що в польських прикордонних містах почався зворотний потік людей у бік української території. Він зазначив, що за останніми даними польської прикордонної служби тільки в понеділок близько 12 тисяч осіб повернулося в Україну. У вівторок на тисячу більше - 13 тисяч осіб. Зазначається, що за весь час війни в Україну виїхали 370 тисяч осіб.

Українські біженці Фото:GettyImages
Українські біженці Фото:GettyImages