"Рашистська "денацифікація"": окупанти розбомбили школу і меморіал загиблим у Другій світовій війні

Жителям України повідомили чергові новини про терористичні дії окупанта. Стало відомо, що окупанти розбомбили школу і меморіал загиблим у Другій світовій війні.

Школа після ракетного удару
Школа після ракетного удару

Влада Седан "опустила" російського ведучого за образу Левандовського: по Зінченку не "попало"

Влада Седан — 26-річна молода мама, телеведуча і дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз виступає за "Манчестер Сіті". З першого дня війни проти Росії вона активно підтримує і воїнів ЗСУ, і волонтерів, і біженців. А зараз вона не змогла не пройти повз російського спортивного телеканалу "Матч ТВ" і його ведучого.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Влада Седан, скріншот з відео
Влада Седан, скріншот з відео

Володимир Зеленський знайшов свого двійника, підігравши йому оченятами: "Там у Єрмака..."

Один з учасників "Квартал 95" Юрій Великий, який має подібний до Володимира Зеленського голос, нагадав веселий жарт, який влаштували "кварталівці" коли президент з дружиною і головою ОП Єрмаком відвідував концерт.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Європейці залишилися в захваті від Kalush Orchestra до "Євробачення-2022": перемога вже в кишені

Європейці послухали пісню Kalush Orchestra "Стефанія", з якою український гурт виступить на Євробаченні в Італії, заставив меломанів дивуватися та шаленіти від міксу стилів та нового звучання.

Олена Зеленська зізналася, що її з дітьми переслідують заради шантажу президента: "Більше хвилююся за Маріуполь"

Україна продовжує потерпати від повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, знищуючи українських мирних громадян, дітей та перетворюючи міста на руїни. Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв'ю німецькій газеті Die Zeit.

Олена Зеленська. Фото: Youtube
Олена Зеленська. Фото: Youtube