Більше не "маленька людина"? Світлану Лободу "звільнили" з чорного списку за допомогу ЗСУ та Україні

Відома виконавиця Світлана Лобода довгий час не висловлювала своєї позиції з приводу нападу рф на Україну, але після блокування її сторінки в Instagram почала плакати і розповідати, що активно допомагає ЗСУ. Світлана Лобода в перші дні війни мовчала про російське вторгнення в Україну через що потрапила в "чорний список" артистів.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Дівчинка вибралася з Маріуполя і показала свій відеощоденник, моторошні кадри: "Два тижні пекла"

Дівчинка з Маріуполя вирішила зняти все те, що робила російська армія в її рідному місті. Вона кілька тижнів вела відеощоденник про життя в місті під постійним вогнем. Через російських окупантів їй разом з батьками довелося спати в коридорі і розтоплювати сніг, щоб у них була технічна вода.

Пологовий будинок в Маріуполі, який знищили окупанти
Російські окупанти знищують український Маріуполь

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Окупанти все ж "тікають" з ЧАЕС і Славутича після окопів у центрі радіації: тепер тільки одна дорога

Російські окупанти готуються покинути територію Чорнобильської АЕС та її місто-супутник Славутич. У НАЕК "Енергоатом" підтвердили, що загарбники збираються виїхати. Більше місяця Чорнобильська АЕС перебуває під контролем російських окупантів. Тепер же з'явилася інформація, що загарбники збираються покинути територію. На даний момент на ЧАЕС залишилася невелика кількість загарбників.

ЧАЕС. Фото: скрін youtube
ЧАЕС. Фото: скрін youtube

Тіна Кароль розлютила українця своїм співом з глибоким декольте: "Може краще до церкви?"

Відома українська співачка Тіна Кароль дала пораду для українців, яким зараз важко на душі. Вона проспівала кілька рядків зі своєї пісні, порекомендувавши перечекати все те, що зараз відбувається. Втім, шанувальники не оцінили спів з глибоким декольте в цей час.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Російський солдат відверто зізнався, що вони програють ЗСУ: "Бригада конкретно об***аралася"

З перших днів повномасштабного військово вторгнення рф на територію України армія Росії несе чималі втрати. Спершу військове російське керівництво взагалі не визнало втрат, проте правда довго не може втриматися. У телефонних розмовах солдати рф визнають, що програють ЗСУ. Одну з перехоплених розмов солдата російської армії опублікували на фейсбук-сторінці СБУ.

Знищена російська техніка, фото СБУ
Знищена російська техніка, фото СБУ