Батьки Крістофер і Елеонора Ізі годували тендітну новонароджену Елеонору частуваннями для дорослих і давали гарбуз, а не молоко.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Батько вбив свою 14-тижневу дочку після того, як нагодував її чізкейком і заварним кремом.

Маленька Елеонора померла від 31 перелому тіла і трьох окремих крововиливів в мозок, які, як намагався стверджувати 31-річний батько Крістофер Ізі, були результатом того, що він раптово загальмував разом з нею в машині.

Розслідування показало, що не було ніяких доказів аварійної зупинки або аварії, і присяжні Королівського суду Норвіча визнали його винним у ненавмисному вбивстві і недбалому відношенні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Суд почув, як мама Елеонори, 36-річна Карлі Ізі, приховувала свою вагітність, в результаті чого новонародженому в перші кілька тижнів життя була потрібна інтенсивна терапія.

Крістофер і Елеонора
Крістофер і Елеонора

Люди, які знали пару, розповіли суду, що Елеонорі давали замість молока печиво із заварним кремом, лимонний чізкейк і навіть гарбуз.

18 грудня 2019 року Елеонору знайшли вдома без свідомості, і вона була доставлена в університетську лікарню Норфолка і Норвіча, а потім в лікарню Адденбрука в Кембриджі, де комп'ютерна томографія показала катастрофічні травми голови і недавнє кровотеча між її черепом і мозком.

Крім переломів кісток, поліція Норфолка повідомила, що у дитини були ознаки недоїдання.

Вона померла 20 грудня 2019 року.

За словами експертів, три окремі крововиливи в мозок Елеонори і множинні крововиливи в сітківку, ймовірно, були викликані або тряскою, або ударом по голові, або і тим, і іншим.

Крістофер
Крістофер

У жовтні, за пару місяців до смерті Елеонори, медичні працівники помітили, що у неї на обличчі були синці і подряпини, які, за словами Карлі, були викликані невідповідним автомобільним сидінням, і стверджувала, що подряпини були нанесені нею самою.

Після смерті немовляти її батьки були заарештовані за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, поки в січні 2020 року розтин не призвів до їх повторного арешту за підозрою у вбивстві.

Однак докази показали, що мами не було поруч, коли Елеонора отримала смертельну черепно-мозкову травму, і тому з неї були зняті звинувачення у вбивстві.