Стало відомо, що один мільярдер з росії зумів зберегти свою дорогущу суперяхту. Олексій Мордашов не зумів уникнути санкцій і втратив чимало грошей і нерухомості, однак, він зміг доставити свою яхту за 300 мільйонів доларів в росію.

Відповідну новину розмістили на в Telegram-каналі "Amur Mash"

Через агресивні і нелюдські дії окупанта на території України, світ вирішив ввести жорсткі санкції проти росії та її чиновників. Є відомості про те, що вже дуже багато олігархів втратили свої гроші через війну в Україні. Їх майно закордоном відбирається, а рахунки заморожуються.

Однак не все так добре, як здається на перший погляд.

"142-метрова яхта мільярдера Олексія Мордашова прибула до Владивостока. Власник "Северсталі" підпав під санкції Євросоюзу — позбувся судна Lady M і права на нерухомість в Італії. Але Nord - одна з найбільших яхт у світі вартістю 300 мільйонів доларів — все ж повернулася в російський порт з Сейшельських островів", - поділилися неприємними новинами в соцмережі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Хоча вже чимало нерухомості та іншої розкоші позбавили у російських олігархів, вони мають ще багато дорогущих речей. Після введення санкцій проти росії має пройти час, щоб всі, хто підтримує тероризм путіна, зміг поплатиться за той геноцид, який вони влаштували в Україні.

Нагадаємо, що Жан Беленюк показав свій новий патріотичний образ.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як українські водії вміло об'їжджають міни окупантів.