72% американців довіряють Зеленському в питаннях міжнародної політики, це найбільший рівень довіри серед усіх політиків, що увійшли в опитування.

Серед міжнародних лідерів, включених в опитування, в українського президента — найвищий рівень довіри. Президент США Джо Байден має лише 48% довіри серед опитаних американців. Такі результати опитування американського соціологічного центру Pew Research.

Треба Сказати, що путіну довіряють 6% дорослих американців. Рейтинг різко впав після його рішення вторгнутися в Україну. Це рекордно низький показник за опитуваннями, які тривають майже два десятиліття.

Американці дуже розділилися щодо того, як їхній президент веде міжнародні справи: 48% кажуть, що в цьому відношенні довіряють президенту Джо Байдену, тоді як 52% кажуть, що вони не дуже довіряють або взагалі не довіряють.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зеленський мобілізував українські сили для відбиття вторгнення та закликав західні держави, зокрема Сполучені Штати, надати його країні більше зброї та допомоги.

Американці прихильно ставляться до дій українського лідера сьогодні: серед 72%, які висловлюють довіру Зеленському, щоб він чинив правильні речі щодо світових справ, третина висловлюють йому велику довіру. Лише близько чверті дорослих американців (26%) мало довіряють українському лідеру або взагалі не довіряють йому.

Нагадаємо, раніше казаський боксер висловився проти війни в Україні і заявив, що вважає Путіна вбивцею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський, виступаючи перед Норвегією, просив зброю проти кораблів.

Також "Знай.ua" писав, що українець, який підтопив яхту російського олігарха за €7 млн, повернувся заради служби в ЗСУ.