Українці, які в результаті бойових дій втратили житло отримають компенсацію від держави не у вигляді грошей, а у вигляді житлоплощі. Про це на своїй сторінці в facebook повідомила глава партії "Слуга народу", нардеп Олена Шуляк.

Українці, які втратили житло через війну зможуть отримати у вигляді компенсації нову житлоплощу, а не гроші, як передбачалося. Відповідний законопроєкт вже зареєстрований у Верховній Раді.

Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube
Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube

Відзначається, що максимальний розмір компенсації житлоплощі становитиме 150 квадратних метрів. При цьому українці зможуть вибрати місто, де хочуть оселитися і отримати відповідне житло з такими ж характеристиками.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Держава готується забезпечувати українців компенсацією за пошкодження і знищення житла під час війни. Зокрема, мова йде про надання житлової площі з обмеженням до 150 кв.метрів, а не грошей. Відповідний законопроєкт № 7198, розроблений парламентом спільно з урядом і з ініціативи президента, вже зареєстрований в парламенті", - повідомила нардеп.

Раніше Знай писав, ЗСУ зупинили ворога в усіх напрямках і проводять контратаки: Генштаб доповів про ситуацію на 34 добу протистояння.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів: "Вийти, знайти, скорегувати". У ЗСУ показали, скільки треба докласти зусиль, щоб знищити ворога.