Міністерство соціальної політики спільно з ЮНІСЕФ запускають нову програму грошової допомоги для сімей з дітьми, які постраждали від війни. Про це йдеться в повідомленні пресслужби відомства.

З'явився новий механізм допомоги для сімей з дітьми, які постраждали від війни. Отримати грошову підтримку можуть тільки окремі категорії сімей. Зазначається, що розмір виплати становить 2220 гривень щомісяця для кожного члена сім'ї. Однак є обмеження - не більше, ніж 5 осіб.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

"Допомогу зможуть отримати сім'ї, які належать до наступних категорій:
1. Сім'ї, які мають трьох і більше неповнолітніх дітей, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років;
2. Сім'ї з двома або більше дітьми, де одна дитина має інвалідність.
Виплата становить 2220 грн для кожного члена сім'ї на місяць, але не більше ніж для п'яти осіб. Виплату даватимуть одноразово в три місяці, тобто суму за три місяці одним платежем", - йдеться в повідомленні.

Для подачі заявки батькам, опікунам або батькам-вихователям необхідно зареєструватися на сайті register.unicef.org.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини. У ЗСУ йому порекомендували припинити виконувати злочинні доручення Путіна.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів: "Вийти, знайти, скорегувати". У ЗСУ показали, скільки треба докласти зусиль, щоб знищити ворога.