Дитина на ім'я Індор народилася з двома головами і трьома руками в результаті рідкісного виявлення діцефального парапагу в лікарні в Індії, і лікарі кажуть, що операція для дитини не планується.

Відповідну новину розмістили на порталі «Daily Star»

Дитина шокувала своїх батьків і лікарів після того, як вона народилася з двома головами, причому батькам раніше сказали очікували близнюків.

Шокуючі пологи відбулися в лікарні в Ратламі в індійському штаті Мадхья-Прадеш, де батьки, які очікують близнюків, отримали справжній сюрприз при пологах.

Замість близнюків немовля народилося з двома головами і трьома руками, спантеличивши лікарів і приголомшивши очікуючих батьків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Індор
Індор

Шахін Кхан та її чоловік Сохаїл очікували близнюків під час своєї першої вагітності, але замість цього у них народилася дитина з двома головами і трьома руками, а третя рука стирчала ззаду дитини за двома головами.

Шокуюче народження є свідченням надзвичайно рідкісного вродженого дефекту, відомого як дицефальний парапаг, і відомо, що лише невелика кількість таких народжень дожила до дорослого віку.

Результати для дітей, народжених з дицефальним парапгусом, станом, при якому дві дитини з'єднуються на одному тулубі, часто призводить до мертвонародження.

Але мама Шахін залишається в районній лікарні в Ратламі, а India Today повідомляє, що дитину звуть Індор.

Індор
Індор

Один лікар прокоментував шокові пологи в лікарні, заявивши, що наступні кілька днів життєво важливі для з'ясування того, чи потрібна дитині операція.

Доктор Лахоті сказав: "Такі випадки рідкісні, і стан дітей залишається невизначеним, особливо в перші дні. У зв'язку з цим ми тримаємо їх під наглядом. Ми не планували ніяких операцій на пацієнті".