Нардеп Олексій Гончаренко поділився на своїй сторінці в телеграмі знімків, на якому зображена вечеря справжнього російського патріота. Знімок він взяв з гумористичного телеграм-каналу "Боже, яке кончене!».

На фото - "бутерброди", які складаються з хліба і майонезу. Причому соус невідомий Російський "шеф-кухар" наніс на шматочки хліба у вигляді латинської літери Z. мабуть, таким нехитрим способом він хотів продемонструвати свою підтримку злочинам російської армії на території України.

"Скоро не буде ні хліба, ні майонезу. У кращому випадку щі, і то не впевнений", - іронічно підписав знімок Гончаренко.

У коментарях до оригінального повідомлення українці висловлюють свою думку з приводу гастрономічних уподобань «здичавілих» сусідів і їх розумових здібностей.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Олексій Гончаренко, Рада
Фото: Олексій Гончаренко, Рада

"Рубрика як отруїтися і відкосити від призову в Росії», «Навіть нема що покласті. Але буде експорт з України ріс м'яса і фаршу, родичам безкоштовно, а ще доступний самовивіз, акція отримання п*здюлей, а може більше», «Майонез. Мажор фоткал, не інакше«, " не вірю! Занадто багато хліба", " не зрозумів «а звідки у них гроші на майонез?",- потішаються коментатори.

Нагадаємо, раніше кадирівці продають координати російських солдатів, майже задарма: "Вісім 200-х за раз" - Гончаренко.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", пРосійський загарбник заблукав і випадково потрапив у полон до Збройних Сил України: "це істерика!"

Також " Знай.ІА " писав, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України