Компанія Samsung прийняла рішення прибрати логотип у вигляді літери латинського алфавіту "Z" зі своєї продукції. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Відзначається, що латинська буква використовувалася виробником в назвах пристроїв на сайті Samsung в деяких країнах Європи.

Зокрема, " Z " - це найменування серії складних телефонів, які почали виробляти ще в 2020 році.

Фото: Samsung
Фото: Samsung

У компанії утрималися від офіційних коментарів з приводу причини відмови від використання літери " Z " в назві своєї продукції. Однак причина цілком зрозуміла-подібна тенденція спостерігається у всьому світі після того, як російські окупаційні війська почали використовувати цю букву для маркування своєї техніки в ході військової кампанії в Україні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: Samsung
Фото: Samsung

Російська пропаганда зробила цю букву символом "подвигів" своїх збройних сил, а в світі її сприймають на одному рівні з нацистською свастикою, і забороняють використовувати публічно.

Нагадаємо, що російські пропагандисти приписали собі перемогу ЗСУ і зганьбилися: "Хоч би свастику затерли". Черговий конфуз від російських пропагандистів дуже повеселив мережу.

Раніше повідомлялося, що Чорнобаївка-Бермудський трикутник для окупантів: феномен селища з 17 століття.

Також, Потап розвеселив українців під час війни, порівнявши російських окупантів зі свинями: "Навіть вони краще". Український артист розвеселив українців, і порівняв окупантів з тваринами.