Легендарна німецька англомовна рок-група, створена в 1965 в Ганновері, найпопулярніша рок-група в Німеччині, і не тільки, The Scorpions висловила підтримку Україні. Вони навіть змінили слова у своїй відомій пісні.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Алгоритм»

Всім добре відома рок-група The Scorpions, яка має сотні мільйонів фанатів на всій планеті.

Є відомості, що вони проводили свій останній прощальний концерт, в якому підтримали Україну. Група змінила слова в пісні "Winds of Change". Зараз можна почути такі слова, як "Now listen to my heart, it says Ukraina".

Scorpions, скріншот: Youtube
Scorpions, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"The Scorpions, у рамках свого чергового прощального туру, підтримали Україну Музиканти змінили слова у пісні «Winds of Change». Тепер замість «Follow the Moskva down to Gorky Park» звучить «Now listen to my heart, it says Ukraina». Весь світ відчуває, що справжній вітер змін дме в Україні", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Варто відзначити, що це звучить просто чудово. Всі фанати дуже оцінили вчинок знаменитої групи, так як вона дуже сильно підтримала Україну. Крім цього, слухаючи цей уривок з концерту, неможливо утримати емоцій - мурашки по шкірі.

Весь світ на боці України, всі сподіваються, і вірять в те, що ЗСУ зможе здолати такого жорстокого і бездушного противника як путінська росія.

Нагадаємо, що Українка розповіла про звіряче насильство і вбивство окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", капітан збірної Польщі з футболу підтримав Україну.