Російські окупанти, які планували захопити Україну і знищити націю, домоглися абсолютно протилежного ефекту – згуртували українців у боротьбі за свободу.

Кожен українець зараз робить все, що можливо, щоб наблизити день Перемоги над країною-агресором. Не залишаються осторонь ні діти, ні люди похилого віку, які віддають свої останні заощадження, щоб підтримати рідні Збройні сили.

Один з таких випадків показали волонтери з Луцька: там 84-річний дідусь віддав на потреби ЗСУ свої заощадження в розмірі 5 тисяч гривень.

Скрін, Facebook Оля Валянік
Скрін, Facebook Оля Валянік

"Знаєте, чому Україна переможе? Тому що Україна-це мільйони людей, які готові допомагати і боротися за нашу свободу так сильно, як тільки можуть. До волонтерів прийшов 84-річний дідусь Сергій Вербицький і приніс гроші "для солдатів"- 5 тисяч гривень, акуратно загорнуті в газету. Плаче з-за війни. Каже, що потихеньку збирав гроші, щоб допомогти армії. Для нього це дуже важливо-зробити свій внесок у перемогу...",- пишуть автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скрін, Facebook Оля Валянік
Скрін, Facebook Оля Валянік

Волонтери додали, що всі гроші передали за призначенням.

"Сергію Івановичу, обіцяємо, що всі ваші гроші відправимо на потреби ЗСУ. Завдяки вашій турботі і доброму серцю ми ще на крок до перемоги.
Котики, будьте як Сергій Іванович. Допомагайте, долучайтеся, робіть все, що в ваших силах. Нехай старше покоління, свідком багатьох важких подій в Україні, надихає вас і вчить, як потрібно любити країну", - пишуть вони.

Нагадаємо, получили по зубах? Шойгу після зникнення "воскрес" і визнав провал плану по захопленню України.

Раніше Знай писав, Чорнобаївка 2.0: воїни ЗСУ зізналися, що влаштували окупантам повторюване "пекло" в Сумській області

Крім того, Українка розповіла, як закордонні волонтери допомагають російським окупантам: "Загинули наші хлопці"