У мережі розповіли історію про 7-річну Варвару, яка збирала гроші на новий iPhone, але віддала їх усі на допомогу для ЗСУ. Ось воно, нове покоління, на яке варто рівнятися.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від Радіо.Свобода, де детально розповіли про подвиг маленької дівчинки.

Маленька дівчинка збирала гроші на телефон, але, після початку війни самостійно прийняла рішення віддати їх на благодійність, а саме ЗСУ.

Зараз Варвара збирає кошти вже на третій бронежилет для військових, і це викликає повагу. На такі подвиги не здатні навіть дорослі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волонтер Олександр Булатов розповідає, що про цю дівчинку дізнався від знайомих. Вона з першого знайомства здалася їм чарівною, і довела, що має величезне серце.

"Коли почалася війна, вона настільки занепокоїлася цим горем, що розбила свою скарбничку - і всі свої заощадження принесла нам. Звичайно, ми не хотіли тривалий час брати ці кошти, тому що було незручно, і якось соромно. Але, вона настільки була тверда в своїх думках і намірах, що ми взяли ці гроші" - розповідає чоловік.

Зібраних коштів не вистачило на бронежилет, тому 7-річна Варвара пішла далі, і почала заробляти далі. Вона почала на вулиці продавати квіти, і це допомогло зібрати ще не маленьку суму. 5 годин знадобилося для того, щоб зібрати гроші.

Крім того, охочих допомогти виявилося більше, ніж квітів, і Варвара почала малювати, щоб знову допомогти ЗСУ.

Завдяки дитині вже вдалося купити два бронежилети, і це не межа. Зараз вона збирає на ще один.

Щоб якось віддячити дитині за це, волонтери вирішили виконати її маленьку мрію, і подарувати їй телефон, який вона так давно хотіла.

Нагадаємо, що Великобританія готова бути одним з гарантів безпеки України

Раніше повідомлялося, що українські військові знищили сім танків окупантів і протитанкову гармату: оперативна інформація від Генштабу

Також, встреча Зеленського з Путіним все ближче і ближче: підготовлені всі документи, залишилося домовитися