Зустріч Зеленського з Путіним все ближче і ближче: підготовлені всі документи, залишилося домовитися

Михайло Подоляк запевнив, що вже підготовлені документи, щоб відбулася зустріч Зеленського і Путіна. "Пакет документів вже готовий. Ми можемо вже виходити на підготовку зустрічей президентів. Безумовно, ми хочемо це зробити якомога швидше", - заявив в інтерв'ю дипломат.

Володимир Зеленський. Фото: Youtube
Володимир Зеленський. Фото: Youtube

Депутати хочуть карати чоловіків "розумників", які виїхали за кордон попри воєнний стан: до 10 років в'язниці

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який передбачає карну відповідальність за незаконний перетин кордону у воєнний час для чоловіків 18-60 років. Народними депутатами запропоновані посилення відповідальності, аж до позбавлення волі від 5 до 10 років, для тих військовозобов'язаних чоловіків, які попри воєнний стан незаконно виїхали з України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Біженці. Фото: YouTube
Біженці. Фото: YouTube

Польща ввела ембарго на вугілля з Росії, не отримавши дозволу ЄС: "Не можемо більше чекати"

Уряд Польщі заборонив ввезення вугілля з Росії на національному рівні. "Ми не можемо більше чекати на рішення Євросоюзу", - заявив офіційний представник уряду Петр Мюллер.

Звільнено дорогу від Харкова до Чугуєва: українські військові героїчно відбили ще одну ділянку

Українські військові повністю звільнили від російських окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва. До того ж вони також перевірили звільнене від окупантів село Мала Рогань Харківської області. Цим займалися командир 92-ї окремої механізованої бригади Павло Федосенко та військовослужбовці Харківського гарнізону під керівництвом генерала "Марселя".

ЗСУ повністю звільнили від окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва, скріншот
ЗСУ повністю звільнили від окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва, скріншот

Олена Зеленська розповіла про медика з Маріуполя, який героїчно загинув на роботі: "Поховали на подвір'ї лікарні"

Перша леді України Олена Зеленська розповіла історію українських лікарів, які змушені були лікувати людей під обстрілами. На жаль, вижили не всі.

Ось, наприклад, Анатолій Казанцев. У Маріуполі він керував дитячим інфекційним відділенням, і не кинув своїх пацієнтів навіть після початку війни. На роботі він і загинув, на жаль. Його поховали колеги у дворі лікарні.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram