Суд почув, що колишній бос Формули-1 Макс Мослі «застрелився» після того, як виявив, що у нього невиліковна форма раку, і залишив записку на двері свого будинку в Лондоні.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Бос Формули-1 Макс Мослі застрелився після того, як дізнався, що у нього невиліковна форма раку.

За чутками, Мослі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лондоні в травні минулого року з "серйозними травмами, відповідними вогнепальному пораненню". У 2019 році у 81-річного чоловіка була діагностована лімфома, і в момент його смерть.

Суду стало відомо, що 24 травня до дверей спальні Мослі була приклеєна прибита записка: «не входити, викликати поліцію».

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Коронер
Коронер

Коронер сказав: "Було очевидно, що він застосував рушницю до себе і отримав смертельну травму. Зрозуміло, що у нього були травми, не сумісні з життям. Були значні бризки крові".

Доктор Раша Аль-Куарейні, консультант з паліативної допомоги з Центрального і північно-західного лондонського фонду Nhs Trust, розповіла Коронеру, що Мослі був направлений до неї в квітні минулого року.

Казали, що у Мослі був "поганий прогноз", оскільки в-клітинна лімфома була "неоперабельною".

Доктор Крістофер Макнамара, консультант-гематолог, лікував Мослі від лімфоми з жовтня 2019 року. У своїй заяві він повідомив суду, що в квітні минулого року відбувся «перехід» від агресивного лікування раку до його лікування для поліпшення стану Мослі».

Мослі
Мослі

Доктор Макнамара сказав, що Мослі проводив деякі види лікування "всупереч своїй медичній раді".

Крім цього, детектив-констебль Бен Бенлоунс заявив суду, що не було ніяких ознак насильницького проникнення в будинок Мослі в Кенсінгтоні. Він сказав: ""На комоді була залита кров'ю передсмертна записка, але я міг прочитати: «Я відчуваю, що у мене немає вибору"".