У соціальній мережі з'явилася дуже цікава інформації про чергові санкції проти росії. З'явилися відомості про те, що одна з найбільших компаній по засобам особистої гігієни йде з ринку рф.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Лачен пише"

Всім добре відома американська компанія із засобів особистої гігієни "Johnson & Johnson" вирішила припинити поставку продукції на територію рф.

Цей хід подій може дуже сильно стривожити росіян і змусити їх подумати, якщо вони, звичайно, ще можуть це робити.

"Американська компанія Johnson & Johnson вирішила призупинити поставки засобів особистої гігієни в Росію Одна з найбільших компаній Ну нічо, господарські мило в руки і вперед", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Крім цього, нагадаємо, що компанії одягу, автомобілів, різноманітної техніки і гаджетів, навіть сайти з фільмами йдуть з росії. Є інформація, що ФІФА виключить російський футбол з міжнародного рівня. Також навіть звичайні продукти стають проблемою в росії.

Світові лідери і топові компанії всієї планети вирішили відрізати росію від цивілізації, так як путін влаштував справжній геноцид в Україні. Агресивні окупанти повинні відповісти за свої вбивства, які нічим не аргументовані.

Нагадаємо, що російська співачка Лоліта почала плакати через санкції в Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили про головні новини України за ніч 29 березня.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Зеленський заявив, що Італія стала гарантом безпеки України.