Як зараз працюють санкції проти росії, поки воїни ЗСУ захищають наші землі: "Цього недостатньо"

Олександра Дрік, відома своєю активною громадянською позицією у боротьбі з корупцією, та старший проєктний менеджер в Офісі реформ при Кабміні, пояснила українцям, чи наблизять санкції Україну до реформ.

Дефіцит товарів на полицях магазинів в рф. Фото: Youtube
Дефіцит товарів на полицях магазинів в рф. Фото: Youtube

Анастасія Приходько нагадала українцям про падаючий на Землю астероїд: добавка до війни

Приходько розмістила в сторіс свого Instagram скриншот повідомлення, що НАСА сповіщає про наближення до Землі астероїда. Він наблизиться до нашої планети 6 травня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Італія погодилася стати гарантом безпеки України: Володимир Зеленський описав ситуацію на фронті

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу з традиційним нічним зверненням, в ході якого було сказано багато важливих речей. Приміром, одна з таких - інформація з приводу просування наших захисників у Київській області. Вони поступово повертають контроль над територією. Чого тільки варте звільнення міста Ірпінь.

Володимир Зеленський, фото Знай.uа
Володимир Зеленський, фото Знай.uа

Вєрка Сердючка танцювала з Лукашенком, називаючи його "нашим" президентом: "Поплескайте"

Вєрка Сердючка запалила під Rammstein і станцювала с Лукашенко, назвав "нашим президентом". В TikTok з'явилося відео з минулих концертів Андрія Данилка, де він розважає президента Білорусі Олександра Лукашенка. Відео підписали: "Момент, коли б відео краще б не було".

Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok
Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok

У росії проводять приховану мобілізацію: злочинцям пообіцяли амністію, якщо повернуться

У Росії почнеться прихована мобілізація. Про це повідомляється на офіційній сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ). Очевидно, "гарматного м'яса" у росіян стає все менше і менше, то ж настав час поповнити запаси.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї"

Туреччина, яка запропонувала майданчик для мирних перемовин між Україною та рф, для досягнення миру, прокоментувала забаганки кремля. "Вимоги рф визнати анексію Криму і незалежність Донбасу — нереалістичні", — заявив прессекретар президента Туреччини Ібрагім Калин. Про це він повідомив у інтерв'ю CNN.