Російська Федерація вимагає від Києва негайно звільнити співробітників Росатому, яких нібито силою утримують на Рівненській атомній електростанції. З такою раптовою заявою виступила прес-секретар Міністерства закордонних справ країни-агресора Марія Захарова.

"Ахах, що вибачте? А що співробітники "Росатому" на нашій АЕС робили?",- дивуються автори повідомлення в телеграмі.

Марія Захарова
Марія Захарова

Зазначимо, що полонені атомники – чергова вигадка російської пропаганди. "Міністерство закордонних справ України відзначає наступне. Ніяких російських фахівців-атомників на Рівненській АЕС не було і немає. Четверо озброєних громадян РФ супроводжували вантаж елементів ядерного палива, що прибув на атомну станцію до 24 лютого 2022 року. З моменту прибуття забезпечували його охорону до завершення розвантаження відповідно до умов контракту. Після передачі вантажу українській стороні 23 березня роззброєні російські громадяни покинули територію Рівненської АЕС", повідомила українська сторона.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В даний час громадяни Росії живуть в місцевому готелі, і поки не висловлювали бажання повернутися на батьківщину.

Раніше повідомлялося, що вгонь по мирному населенню і взяття Харкова за 3 дні: Російський полонений зізнався, що їхали вони зовсім не на "навчання"

Також, Кремль отримав по зубах від ЗСУ і "забув" про мету війни в Україні: "Денацифікація скасовується?"

Крім того, на життя Володимира Зеленського робили замах більше 10 разів за час війни-Михайло Подоляк. На життя українського гаранта робили замах вже більше 10 разів.