Російська журналістка Марина Овсяннікова, яка відзначилася рішучим вчинком на росТБ, коли нібито у прямому ефірі вийшла з плакатом проти брехні та війни, тепер відпрацьовує вкладені в неї пропагандистами кошти на західному телебаченні.

До таких висновків прийшов Центр стратегічних комунікацій та інформбезпеки України.

«Пам’ятаєте про «героїчну миротворицю» Овсяннікову? То знайте, що ця «жертва» вже працює на режим… Після свого «подвигу» вона отримала визнання та кредит довіри на Заході. Тепер це реноме журналістка використовує для просування на західну аудиторію наративу про необхідність зняття з РФ санкцій», - попереджають українців.

Зокрема, в ефірі італійського телебачення Овсяннікова заявила про неприпустимість «русофобії», і що росіяни не повинні нести колективну відповідальність за дії Путіна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За її словами, введені західними країнами санкції, які стали відповіддю на напад рф на Україну, «спрямовані на простих людей і дуже погіршують їм життя».

Овсяннікова плачется, що тепер нібито не в змозі купити імпортні ліки для своєї хворої бабусі.

«Так, це ті самі "невинні" росіяни, які палко підтримують війну Путіна у соцмережах та просять наносити ще більше ударів по мирному населенню українських міст», - обурюються українські журналісти.

Нагадаємо, журналістці, яка сказала правду на пропагандистському каналі, дали штраф: українців не проведеш.

"Знай.ua" раніше повідомляв, що спецслужби перехопили жахливу розмову російських окупантів, за спробу втекти розстріл.

Раніше на порталі "Знай.ua" ми писали, що Олексій Арестович легко розкрив тактику російських окупантів.