У соціальній мережі з'явилися чергові новини про санкції в росії. Стало відомо, що французька мережа спортивних товарів йде з ринку російської федерації.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Ні для кого не секрет, що росія вже більше місяця безуспішно намагається захопити територію України. Однак вони дуже добре вміють влаштовувати геноцид, вбиваючи невинних жінок і дітей, а також знищуючи мирні будинки, школи, садки, церкви і пологові будинки.

У зв'язку з терористичними діями путіна і його окупантів, весь світ вирішив застосувати дії, щоб зупинити скаженого диктатора.

"Французька мережа спорттоварів Decathlon заявила про припинення роботи магазинів в росії. При цьому компанія обіцяє продовжити підтримувати 2500 співробітників в РФ. Цікаво, це вони по крику душі або санкції життєдайні змусили?" ,- повідомляється в популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Потрібно нагадати про те, що вже дуже багато різноманітних компаній припинили свою роботу з росією. Різноманітні сайти, бренди, поставки і так далі повністю відвернулися від росії та її громадян.

Не потрібно забувати і про курс рубля, який на даний момент знаходиться на історичному мінімумі, проте йому є куди падати, основний ефект санкцій буде через кілька місяців.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про підсумки переговорів Росії та України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Білорусі повідомили про військові навчання.