У соціальній мережі поділилися курйозним знімком, на якому можна побачити українську творчість. Цього разу можна побачити унікальний латте-арт від баристи в Україні, який подарує посмішку кожному, крім орків, звичайно.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити про те, що після того як росія пішла війною на Україну змінилося багато чого. Український народ став єдиним як ніколи, прокинувся справжній патріотизм і бажання бути вільними, відбиваючись від окупантів.

Вже ні для кого не секрет, що ЗСУ – одна з найсильніших армій, яка дає відсіч так званій «другій армії світу».

Однак зараз піде мова трохи про інше - про каву. У мережі показали кумедний знімок, який зробили звичайні українці. Вони купили каву з унікальним зображенням. Латте-арт цього баристи захоплює не тільки майстерністю, а й креативністю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Доброго вечора, ми з України», «Цигані вкрали танк!», «нах*уй, знов нах*й, до росії нах*уй», - ось такі розкішні картинки можна побачити на кавових напоях.

Українці не тільки сильні духом і волею до свободи, а й своєю творчістю, досягненнями і креативністю.

Потрібно нагадати про те, що ЗСУ показали всьому світу, що українська армія не те, що відповідає рівню НАТО, а то й вище, а українці – непереможний народ. Всі щиро вірять, що перемога над окупантом – не за горами.

Нагадаємо, що СБУ перехопила наказ російського полковника.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віталій Кім розповів про чергові нелюдські вчинки окупантів.