Окупанти почали роздавати пенсіонерам у Генічеську по 10 000 рублів готівкою.

Сергій Хлонь, оприлюднив деякі факти з життя людей на окупованій Херсонщині. Він розповів, що минулого тижня окупанти складали списки, а тепер роздають пенсіонерам російські рублі. Проте українці йдуть міняти їх на гривні. Депутат зазначає, що важливо не вступати в співпрацю з окупантом. Повідомлення з'явилося на сторінці у Facebook.

"Після укладання списків минулого тижня — почались реальні виплати 10 000 рублів у Генічеську. Люди стоять у чергах і вже отримують готівку на руки. Щоправда, весь рух рубля закінчується у мінял, в яких пенсіонери одразу міняють рублі на гривні. Але нагадую, що якщо не співпрацювати з окупантами й нічого в них не брати — це пришвидшить нашу перемогу, написав Хлонь.

Допис депутата. Фото: Facebook
Допис депутата. Фото: Facebook

Він також повідомив, що на Херсонщині окупанти викрадають не лише мерів, але й депутатів. Дехто з них повідомив, що вимагали зізнатися, хто організував проукраїнські мітинги, наголошуючи, що у російських окупантів не вкладається в голові, що люди можуть самі піти і організувати собі будь-який мітинг та акцію протесту.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Викрадення депутатів зростають зі збільшенням опору українців новій владі.

В коментарі розповідають, що окупанти насильно нав'язують "гуманітарну допомогу", яку люди не хочуть брати.

"У нас вчора був рейд. Ходили по хатам. Заглядали в шафи, тумби, під ліжка. Лазили в підвали, на горища, підсобні приміщення. Запитували, чому не беремо їхню допомогу? Люди відповідали, що в селі маємо що їсти. Уже сьогодні зранку Староста біля магазину об'явив, що руські завезуть йому додому гуманітарну допомогу, хто потребує, щоб йшли брали. На зараз ситуація в селі не критична. Хліб завозять. Декілька разів від ОТГ роздавали по кілька кіло муки та крупи. Орендатор також роздав муку та олію. Пенсію почали розносити. В АТБ є крупи, цукор, мука, олія. Навіть не знаю хто ту гуманітарку братиме. З ліками важче. І бензину на заправках вже нема".

Скриншот коментарів. Фото: Facebook
Скриншот коментарів. Фото: Facebook

Нагадаємо, раніше українські фігуристи вирвалися з-під російських бомб і запалили під Джамалу

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ одним пострілом назавжди зупинили техніку росіян.

Також "Знай.ua" писав, що композитор Ханс Циммер перервав свій концерт, щоб показати відео зі Львова.