У мережі розмістили унікальну публікацію, в якій можна побачити приголомшливі кадри. Один з найзнаменитіших композиторів сучасності Ханс Циммер перервав свій концерт заради відеоролика зі Львова.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Комітет інформполітики»

Ханс Флоріан Циммер - німецький кінокомпозитор, відомий своєю музикою до кінофільмів і комп'ютерних ігор. Він давав свій унікальний концерт у Лондоні 23 березня.

"Один із найвідоміших та найвпливовіших композиторів XXI століття Ганс Циммер перервав свій концерт у Лондоні, щоб показати відео зі Львова. 23 березня Ганс Циммер показав на своєму концерті відео українського піаніста, який виконав його твір у Львові під звуки сирен. «Зазвичай наприкінці вечора ми виконуємо останню композицію Time. Але спочатку я хотів би показати вам її іншу версію, яка була зіграна за інших умов. Моя дочка знайшла це відео в Instagram", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Важливо відзначити, що такий вчинок відомого композитора змушує задуматися. Він показав усім, що він також підтримує Україну в такі важкі часи. Цей відеоролик викликає емоції і гордість за талановитий і непереможний український народ.

Крім цього, зірки Голлівуду та інші легендарні знаменитості також на боці України.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що в Туреччині в черговий раз виявили міну в морі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Польща вперше за 70 років заявила, що Калінінград – їхня територія.