У мережі з'явилася нова курйозна публікація про те, що величезна мережа АТБ запустила свою унікальну продукцію. Тепер є можливість купити консерви з "кадирівців".

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Чорний список"

Напевно вже всім українцям відомо, хто такі "кадировці". Кадиров - "людина", якою звикли лякати людей з росії. Є відомості про те, що саме його «бійці» намагалися пробитися до Києва, які були з тріском розбиті в Київській області ЗСУ.

Крім цього, ходила маса чуток, що так звані кадирівці повинні були «прибрати» президента України Володимира Зеленського. Так ось ці окупанти зіткнулися з неймовірною силою - ЗСУ. Вони були неодноразово розбиті під Києвом і ганебно тікали з поля бою.

Українська мережа АТБ вирішила трохи порадувати українців і запустила курйозну рекламу, яка подарує посмішку кожному жителю нашої країни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Хто бажає "спробувати" кадирівців? В #АТБ запустили виробництво особливих консервів: "кадирівці у власному соку"", - повідомляється в соціальній мережі.

Варто нагадати про те, що український народ – непереможний. Його сила волі і прагнення бути вільними дають неймовірну силу і міць, а ЗСУ показали себе у всій красі, змусивши весь світ повідкривати роти, знищуючи окупантів.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, яких втрат зазнав окупант за 33 дні вторгнення в Україну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, що кадировці продають позиції російських окупантів.

Також портал "Знай" писав, що ЗСУ вже 12 разів знищили окупантів у Чорнобаївці.