Президент Республіки Чечня Рамзан Кадиров не тільки любить похвалитися неіснуючими перемогами і покрасуватися на тлі своїх інста-військ, але і відчуває комплекси з приводу свого зростання.

У мережі помітили, що підспівувала Путіна, як і його начальник, намагається здаватися вище, ніж є насправді.

"Рамзанка Диров не тільки інста-шмара, він ще сильно переживає від того, що він щупленький недомірок. *бать, боти на платформі, серйозно? Волохаті вуха, волохата ср*ка... дрібний, любить банани... він точно не усиновлений із зоопарку?", - дивується автор повідомлення.

На фото помітно, що чеченський лідер взутий в черевики з дуже високою підошвою. До подібних хитрощів схильні люди, які сильно комплексують через свого невеликого зростання. Наприклад, подібні туфлі "з секретом" неодноразово помічали на ногах російського президента володимира путіна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кадиров. Фото: скрін youtube
Кадиров. Фото: скрін youtube

При цьому офіційні джерела стверджують, що зростання Рамзана Кадирова становить 174 сантиметри. Порівняльний аналіз фото ж свідчить про те, що насправді путінський посіпака не вище 168 сантиметрів.

Нагадаємо, що у Польщі заявили про права на Калінінград: понад 70 років в окупації Росії.

Раніше повідомлялося, що кадирівці продають координати російських солдатів, майже задарма: "Вісім 200-х за раз" - Гончаренко

Також, ЗСУ вже 12-й раз знищили військову техніку Росії в Чорнобаївці