Бійці тероборони отримають такі ж пільги, як і воїни ЗСУ: дострокова пенсія та підвищені виплати

Мобілізовані громадяни відтепер користуються усіма правами та пільгами військовослужбовців ЗСУ згідно із ЗУ "Про військовий обов’язок і військову службу" та "Про соціальний і правовий статус військовослужбовців та членів їхніх сімей".

Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, чи знав про війну завчасно та чи дає він поради Володимиру Зеленському: "Це допомогло"

Найкращий друг Володимира Зеленського та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи знав він про війну раніше, і чи дає він поради президенту. Про це Євген Кошовий розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну у програмі "Слава+".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Євген Кошовий
Євген Кошовий

ЗСУ навели страху на окупантів, скаржаться, що в Сирії такого не було — перехоплена розмова СБУ

У СБУ знову перехопили розмову окупанта, на цей раз спілкувалися чоловік з дружиною, яка запевнила його, що це все випробування, які намітив для них Бог, але солдату явно не до того, він хоче додому.

Зіткнулися два літаки: 27 березня - найбільш смертоносна аварія в історії авіації. Понад 500 людей загинуло

Катастрофа в аеропорту Лос-Родеос на Тенеріфе, Іспанія, 27 березня 1977 року залишається найбільш смертоносною авіакатастрофою за всю історію спостережень, що забрала життя 583 нещасних людей.

Літак
Літак

Ірина Фаріон звинуватила українських біженців у загрозі для Польщі: "путін і її прийде визволяти"

Одіозна викладачка, філолог та політик Ірина Фаріон знана тим, що відстоює чистоту української мови та все українське. Цього разу вона звернулася до українських біженців, які, на її думку, ганьблять Батьківщину за кордоном. Відповідне відео поширюється у соцмережах.

Скрін, відео Фаріон
Скрін, відео Фаріон