Нікола Томас, 36 років, не знала, що вона вагітна, поки не народила рано вранці 15 березня.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама з Кардіффа стверджує, що не знала, що вагітна, поки не прокинулася від необхідності сходити в туалет, а потім народила посеред ночі.

Нікола Томас лягла спати напередодні ввечері, відчувши деякий дискомфорт, але пояснила, що це місячні, які тривали протягом всієї несподіваної вагітності.

36-річна жінка прийняла парацетамол, продовжила займатися домашніми справами, наприклад, пранням, і сама поклала дітей спати, перш ніж лягти самій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Близько 3 години ночі, 15 березня, коли вона прокинулася від того, що її трирічна дочка Блейк потребувала туалету, все прийняло несподіваний оборот.

Нікола Томас
Нікола Томас

І тільки коли вона почала тужитися там, де вона була, вона швидко зіткнулася з реальністю ситуації: у неї були схватки.

Вона сказала: "Я просто опустила туди руки і намацала голівку дитини".

Потім Ніколі довелося попросити Блейк розбудити її 14-річну сестру Елліс, щоб допомогти народити дитину.

Нікола сказала: "Вона прийняла пологи, перевірила, чи не обмоталася пуповина навколо її шиї. Я сподіваюся, що тепер, коли вона стане старшою, вона буде акушеркою".

Швидка допомога швидко прибула в будинок, де медики також поділилися своєю недовірою до раптових пологів.

Після п'ятиденного перебування в лікарні, проходження всіх необхідних перевірок, мати і дитина почуваються добре і вдома пристосовуються до свого нового життя.

Нікола Томас
Нікола Томас

Нікола сказала: "Я просто поняття не мала. Під час двох інших вагітностей мені було так погано-у мене була ранкова нудота, мене так сильно нудило з першими двома, і на цей раз нічого. Це просто божевілля".