Рюшин Мелоун стверджує, що знайшов свою мету в дослідженні інопланетян після того, як пара напівпрозорих істот відвідала його ще в 2017 році і «тримала за шию».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Спостерігач за НЛО розповів про незвичайний момент, коли, на його думку, він зіткнувся з інопланетянами, які тримали його за шию, — в епізоді, який назавжди змінив його життя.

Рюшин Мелоун, самопроголошений дослідник НЛО, стверджує, що він "знайшов свою мету" після того, як його відвідали напівпрозорі інопланетні істоти, які хотіли забрати його наднирники.

Після незвичайного контакту теоретик змови зі штату Мен, США, почав досліджувати інопланетян і дивні незрозумілі явища з усього світу і тепер вважає, що ці істоти приносять в жертву людей і поїдають їх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прибулець
Прибулець

Мелоун розповів Daily Star: "Я сидів там і відчув дотик під підборіддям, і воно підняло мою голову. Я подивився вниз і побачив перед собою напівпрозоре істота з великими очима, маленьке прозоре істота, може бути, трьох футів зростанням. І інша істота підійшла збоку від нього з залізним жезлом і приклала його до моєї шиї. Потім ця істота зникла. Перша істота опустила мою голову вниз, а потім відступила назад і зникла. Після цього я подумав: "Боже мій, вони справжні. Вони тут"".

З тих пір 41-річний чоловік присвятив своє життя дослідженню інопланетян і отримує кошти на це через свою сторінку GoFundMe.

Прибулець
Прибулець

Хлопець, який публікує всі свої знахідки в The Orion Lines, стверджує, що вони живуть серед нас вже тисячі років.

Він також стверджував, що ці прибульці з іншого світу їдять людську плоть, і висунув дику теорію змови, згідно з якою, на його думку, саме з цих істот зародилися сатанинські культи.