Поки Росія зібрала всі свої війська для нападу на Україну, її вплив в інших регіонах починає слабшати. Це тягне за собою неприємні для агресора наслідки.

Зокрема, 26 березня Збройні сили Азербайджану увійшли в зону відповідальності російського миротворчого контингенту на території Нагірного Карабаху. Про це повідомили в Міністерстві оборони Російської Федерації.

Карабах, фото: youtube
Карабах, фото: youtube

Також повідомляється, що частина Нагірного Карабаху, яку контролює вірменська сторона, оголосила про введення воєнного стану.

Цікаво, що на такий рішучий крок Азербайджан зважився, тому що російські військові-"миротворці", які зайняли спірні території в 2020 році, були відправлені на війну в Україну. У Нагірному Карабасі інформацію про перекидання російського контингенту в українському напрямку всіляко спростовували.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сергій Шойгу
Сергій Шойгу

У Міноборони Азербайджану закликали колег з рф відповідно до положень Тристоронньої заяви забезпечити " повне виведення залишків вірменської армії і незаконних вірменських збройних формувань з визнаних міжнародним співтовариством територій Азербайджану», і не представляти в спотвореній формі пересування ЗС Азербайджану в межах суверенних країн.

Крім того, там зажадали не використовувати словосполучення «Нагірний Карабах» і правильно вказувати справжні назви територій Азербайджану.

Нагадаємо, раніше бійці ДСНС врятували красуню-сову, яку ледь не спалили разом з травою.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Українка розповіла моторошну історію волонтера, який опинився в полоні окупантів.

Крім того, Азербайджан відвоював село в Нагірному Карабасі після затишшя: поки російські військові в Україні.