Рамзан Кадиров показав, як воюють його бойовики в Україні і зганьбився: проти будинків і оператор у вікні

В Україні на боці росії воюють так звані "кадирівці", яких як виявилося дуже сильно розхвалили, адже в умовах війни вони вміють лише знімати тіктоки. Так, Кадиров в черговий раз опублікував відео, на якому його бойовики нібито ведуть посилений бій проти ЗСУ. Насправді вони стріляли по домівках.

Кадиров. Фото: скрін youtube
Кадиров. Фото: скрін youtube

Українці запідозрили Комарова з "Мир навиворіт" у війні росії проти України: "Діма, їдь і перезагадай"

На кадрах можна побачити, як Дмитро Комаров під час зйомок програми "Світ навиворіт" загадує бажання. Він захотів, щоб Україна стала найпопулярнішою країною серед туристів у всій Європі. Однак на думку користувачів мережі, щось пішло не за планом, адже таких "туристів" Україна точно не чекала.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Українка розповіла, як закордонні волонтери допомагають російським окупантам: "загинули наші хлопці"

Українська лікар Світлана Ісаєнко, яка після повномасштабного вторгнення Росії на територію України почала допомагати ЗСУ, розповіла, що в посилках за допомогою з-за кордону вкладають трекери, які відстежують місце розташування. Ці посилки призначалися для українських військових.

Допомога волонтерів, фото: Facebook
Допомога волонтерів, фото: Facebook

Андрій Хливнюк з групи "Бумбокс" потрапив під мінометний вогонь і звернувся до росіян: "ось з якими нацистами ви воюєте"

Ще в перші дні війни лідер популярної української групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк вирішив стати на захист України і відправився в терроборону Києва. У суботу, 26 березня, фронтмен групи Андрій Хливнюк потрапив під мінометний обстріл і отримав поранення.

Андрій Хливнюк: концерт
Андрій Хливнюк: концерт

Перехід на літній час 2022: скасування переведення годинників, негативні наслідки для організму і важливі поради

Перехід на літній буде дискомфортним в ніч з 26 на 27 березня. І не тільки у сердечників і людей, схильних до стресів, але і тих, хто пізно лягати, у кого ослаблений імунітет. Ще 11 років тому, в 2011 році, ВРУ вирішила залишитися на літньому часі. Але вже через півроку це рішення було скасовано. Жителі Західної України тоді обурювалися тим, що їхні діти йшли до школи, коли на вулиці темно

Переведення годин, скріншот: Youtube
Переведення годин, скріншот: Youtube