На Заході, зокрема у Великобританії і США зараз знаходиться приблизно один трильйон доларів російської федирації.

Про це на своїй сторінці в Тwitter повідомив шведський економіст і дипломат, фахівець з економіки Східної Європи Андерс Ослунд.

Так, за словами Андерса Ослуода Зараз на заході знаходиться приблизно трильйон доларів, який належить різним російським бізнесменам. За словами економіста більшість цих грошей зосереджені в США і Британії.

Курс долара, pxhere
Курс долара, pxhere

"Ось ми і підійшли до реальних грошей. За кордоном знаходиться 1 трильйон російських приватних темних грошей. Більшість з них, ймовірно, у Великобританії та США. Скільки вони заморозили? Майже нічого, тому що вони поняття не мають через свої мільйони анонімних кампаній",-зазначив Андерс Ослунд.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто відзначити, що тільки за перші три тижні російського вторгнення збиток, нанесений інфраструктурі України, досяг щонайменше 1,8 трлн гривень ($62,6 млрд). Таку оцінку станом на 17 березня дали експерти Київської школи економіки в рамках спільного з Кабміном проекту "Росія заплатить".

Нагадавши, що ЗСУ ліквідували " кадирівців "з" елітного " підрозділу: не врятувала ні техніка, ні бойовий досвід. Чергова перемога ВСУ.

Раніше Знай писав, хакери Anonymous "злили" базу Центробанку РФ і особисто звернулися до Путіна: "ми - у твоєму палаці"

Також Знай повідомляв, Чорнобаївка 2.0: воїни ЗСУ зізналися, що влаштували окупантам повторюване "пекло" в Сумській області. Захисники розповіли про ще одне місце, де загарбники активно втрачають техніку