Хакери Anonymous, які виступила на боці України у війні, розв'язаній росією, зламали сайт Центробанку РФ. Вони злили таємні угоди та конфіденційні відео.


Про це вони розповіли у своєму Твітер.


Так, стало відомо, що Anonymous виклав до мережі дані зламаного ними ЦБ росії, обсяг яких становить 28 Гб. Ці документи містять всілякі транзакції, укази, доповіді.

"Ми розіслали ці документи по різних точках Інтернету. Якщо документи будуть піддані цензурі, ми будемо ділитися ними за іншими посиланнями", - сказано в повідомленні.

Anonymous. Фото: скрін youtube
Anonymous. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До того ж хакери Anonymous особисто звернулися до володимимра путіна та запевнили, що завдяки їм, весь світ дізнається, що насправді є економікою РФ. Хакери запевнили, що президенту росії нічого не вдасться приховати.

"Декларації, кореспонденція, торгові угоди, підписані з іншими країнами, секрети твоїх олігархів. Твої конфіденційні відео і додатки, які ти використовуєш. Ми – в твоєму палаці, ми – там, де ти їси, ми – за твоїм столом, ми - там, де ти спиш", - сказано у відео.

Зламані файли Центробанку РФ:

Частини 1-9.

Частина 10.

Нагадаємо, зіллють 35 тисяч файлів з секретними договорами: Anonymous зламали Центральний банк РФ. Також хакери Anonymous зламали сайти Ашана, Leroy Merlin і Decathlon,.

Також Знай повідомляв, Anonymous розкрили сайт " Росатому "через захоплення Запорізької АЕС:"загроза ядерної аварії". Хакери зламали сайт і відправили дані в даркнет

Раніше Знай повідомляв, Anonymous злили в мережу базу даних Nestle, що залишилися на російському ринку: їх попереджали, на черзі "Ашан". Хакери зламали сайт Nestle через підтримку війни в Україні