В Україні вирішили не вручати повістки на блокпостах: закони не дозволяють

В Одеській області тимчасово призупиняють практику вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам на блокпостах. Відповідне рішення прийняв начальник Одеської обласної Військової адміністрації Максим Марченко.

Повістка. Фото: Кореспондент
Повістка. Фото: Кореспондент

Дружина Володимира Остапчука показала, що допомагає їй рухатися далі під час війни: "Плачу..."

Дружина українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Гірник зізналася своїм підписникам в Instagram, яка пісня допомагає їй триматися і продовжувати рухатися вперед навіть під час війни.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Володимир Остапчук та Христина Гірник, фото - https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук та Христина Гірник, фото - https://www.instagram.com/vova_ostapchuk/

Чорнобаївка 2.0: воїни ЗСУ зізналися, що влаштували окупантам повторюване "пекло" в Сумській області

Чорнобаївка вже стала легендарною, адже ЗСУ вже десять разів розгромили там окупантів. Як виявилося подібний населений пункт не єдиний у своєму роді. Так, в районі Тростянця Сумської області починає утворюватися своя локальна Чорнобаївка.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ
Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

Сергій Притула показав новітні дрони для воїнів ЗСУ: "спустошує гаманці"

Сергій Притула розповів, що кожен українець може допомогти ЗСУ. Він закликав допомогти у зборі коштів на безпілотник, який дуже потрібен українським захисникам. Такий літальний апарат допоможе зберегти життя нашим захисникам.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Надя Дорофєєва захопилася героїзмом українського генерала, який вирішив здатися в полон: всьому виною дітки з Маріуполя

Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва захопилася героїзмом українського генерала поліції, який заявив, що готовий здатися в полон російським окупантам, щоб врятувати дітей з обложеного Маріуполя. Публікацією зірка поділилася на своїй сторінці в instagram.

Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Дорофєєва. Фото: скрін youtube