З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію Україні, окупанти несуть великі втрати. Цього разу полонені розповіли, як втратили вісім танків не вступаючи бій.

У мережі з'явилося відео, на якому полонений російський окупант розповідає про втрати своєї роти.

Так, під час допиту одного з полонених російської армії, стало відомо, що його рота втратила вісім танків. Окупант зізнався, що його рота пересувалася територією України близько трьох днів та проїхала понад 120 кілометрів. Однак, за цей час не вступаючи у бій, російські окупанти втратили вісім танків.

Полонений росіянин, скріншот
Полонений росіянин, скріншот

"Ми три дні їхали Україною. Проїхали 120 кілометрів. За цей час, не вступаючи в бій, ми втратили 8 одиниць роти (танків – ред.)", – зазначив загарбник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто нагадати, що за даними аналітиків відкритої розвідки, які перевіряють фотографії та відео в соціальних мережах, повідомляється, що українські солдати змогли захопити 117 ворожих танків.

Тобто за час війни в української армії стало на 43 танки більше, ніж на її початку. Росія за час війни втратила 530 танків.

Нагадаємо, в Одесі бездомний знайшов ручний гранатомет і передав на користь ЗСУ: всі допомагають у боротьбі з окупантом. В поліції охорони подякували чоловікові за допомогу

Раніше Знай писав, військова верхівка росії виснажилася через війну в Україні: міністр оборони Шойгу втратив свідомість. Арсен Аваков дізнався про стан представників вищого військового керівництва росії.

Також Знай повідомляв, на російських кораблях в порту Бердянська були зрадники з 2014 року: воїни ЗСУ відповіли їм по заслугах. У Бердянську були пошкоджені кораблі, командирами яких є зрадниками України