Мер української столиці Віталій Кличко зворушливо привітав свого брата Володимира з Днем народження. Цьогоріч йому виповнилося 46 років.

Разом з братом мер Києва записав відео в українських вишиванках та поділився ним у соцмережі фейсбук.

Віталій Кличко зізнався, що у нього дуже сильний зв'язок з братом, навіть коли вони не поруч. Однак у таку важку хвилину, коли в Україні війна, вони возз'єдналися та пліч опліч у Києві роблять все заради перемоги над російськими окупантами.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Друзі! Сьогодні День народження у найближчої мені людини. У нас сильний зв‘язок, навіть коли ми не поруч. У цей критичний для України час ми разом, у Києві. Пліч-о-пліч", - зазначив мер Києва.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Кличко зазначив, що зараз триває найскладніший бій у їхньому житті. Вони мають вибороти перемогу разом з українським народом, тому важливо працювати злагоджено.

Віталій та Володимир Кличко, скріншот
Віталій та Володимир Кличко, скріншот

"Підтримку і допомогу брата я відчуваю щодня і щохвилини. Як він нещодавно сказав: це найскладніший бій в нашому житті. Бій за наше місто і нашу країну. І ми, без сумніву, переможемо! Бо добро завжди перемагає зло! Дякую долі і нашим батькам, що подарували мені такого брата! З Днем народження, Володя!", - підсумував він.

Нагадаємо, Віталій Кличко спростував фейк, який розповсюджували від його імені: "Столицю оточено, евакуація неможлива"

Раніше Знай писав, Володимир Кличко об'єднався з художником, створивши 4 NFT: гроші з продажу підуть на потреби України. Нью-йоркський вуличний художник WhIsBe приєднався до збору коштів для України

Також Знай писав, "ворог стягує сили все ближче до столиці": термінова заява мера Києва Віталія Кличка. Віталій Кличко повідомив про жорстокий нічний обстріл