Стало відомо про те, що дочка Сергія Лаврова позбудеться житла в Лондоні, а також посвідки на проживання, санкції тільки починають діяти. Що про це відомо.

Про це у своєму Telegram-заявив глава офісу президента Андрій Єрмак.

Справа в тому, що Великобританія ввела санкції проти дочки міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова. Тепер Поліна Ковальова позбудеться елітного житла в Лондоні, а також буде скасований вид на проживання.

"Найцікавіше, що тепер її квартира в Лондоні за 4,4 млн фунтів стерлінгів буде конфіскована, а банківський рахунок заморозять. Дозвіл на проживання в Британії - скасовано", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поліна Ковальова, фото: вільне джерело
Поліна Ковальова, фото: вільне джерело

Поліна Ковальова досить гламурна дівчина, і все своє життя вона жила розкішно. Зараз їй 26 років, і протягом останніх декількох років вона називала своїм будинком не Росію, а Великобританію.

Пост Андрія Єрмака, фото: скріншот
Пост Андрія Єрмака, фото: скріншот

Вона відвідувала приватну школу-інтернат в Брістолі, після чого отримала ступінь з економіки і політики в Університеті Лафборо, і також працювала в "Газпромі".

Варто відзначити, що після вторгнення Росії в Україну, вона стала країною, проти якої найбільше в світі було введено санкцій. Обійшли в цьому навіть Північну Корею.

Країни світу і міжнародні організації ввели вже 5800 різних видів обмежень проти РФ. На другому місця Іран, далі Сирія, і на четвертому місці тільки Північна Корея. Ось що буває, коли намагаєшся захопити чужі території.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують переходити на бік ЗСУ, прийшло усвідомлення-розвідка МО України

Раніше повідомлялося, що українці зможуть спати спокійніше: ЗСУ неабияк "підрізали крила" ворогові

Також, президент США Джо Байден хоче поспілкуватися з українськими біженцями в Польщі