У Міністерстві охорони здоров'я (МОЗ) звернулися до українців з проханням повідомляти про завищення цін на ліки в аптеках під час війни.

Як діяти й куди звертатися, якщо ви помітили завищені ціни на медикаменти, детально пояснюється у новій публікації МОЗ на офіційному Телеграм-каналі відомства.

Зокрема, у таких ситуаціях радять звернутися до територіальних підрозділів Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Адже саме вона контролює ціни на ліки на час воєнного стану.

Скріншот: МОЗ / Телеграм
Скріншот: МОЗ / Телеграм

"У разі, якщо аптеки пропонують лікарські засоби за завищеними цінами, можна звернутися до територіальних підрозділів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками як до органу, що контролює ціни на ліки на час воєнного стану.", - йдеться у повідомленні МОЗ. МОЗ

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У МОЗ додають, що у подібних випадках також можна інформувати Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Держпродспоживслужба:

- на електронну адресу info@dpss.gov.ua;
- за телефонами (050) 230 04 28, (096) 000 98 23;
- через чат-бот у Telegram: @derzhspozhivsluzhba_bot.

Скріншот: МОЗ / Телеграм
Скріншот: МОЗ / Телеграм

Раніше Знай писав, мінус 40 окупантів, танки і БМП: ЗСУ розгромили ворога під Києвом і відбили ще один населений пункт

Також ми писали, що Азербайджан відвоював село в Нагірному Карабасі після затишшя: поки російські військові в Україні

Нагадаємо, у Чорнобаївці ЗСУ святкують ювілей - ворога розгромили 10 разів поспіль:"Так, знову"