Мінус 40 окупантів, танки і БМП: ЗСУ розгромили ворога під Києвом і відбили ще один населений пункт

Бійці ЗСУ продовжать очищати українську землю від навали російських загарбників, який нещадно вбивають мирне населення і руйнують всю інфраструктуру. За місяць ЗС рф не тільки не просунулися в жодному з напрямків, а й втрачають вже захоплені позиції.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Азербайджан відвоював село в Нагірному Карабасі після затишшя: поки російські військові в Україні

У ЗМІ і телеграм-каналах з'явилася інформація, що кілька сіл було відвойовано, після відходу російських "миротворців". Армія Азербайджана почала активні бойові дії та в медіа стало відомо про звільнення села Фарух (Парух) та Храморт.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Чорнобаївці ЗСУ святкують ювілей - ворога розгромили 10 разів поспіль:"Так, знову"

Про це радник керівника Офісу президента Олексій Арестович написав у Facebook. Авіація, спалена на злітній смузі, вважається серйозною невдачею для будь-якої армії, адже це означає, що ворогу дозволили знищити дорогу техніку не у бою, а на землі.

Пропагандист Соловйов заявив, що воїни ЗСУ - найсильніші в Європі: спочатку хотів Київ за два дні

Один з найбільш затятих російських пропагандистів Володимир Соловйов дуже голосно осоромився. Якщо ще наприкінці лютого він кричав, що Росія легко захопить Київ, то тепер заявляє, що все не так просто, адже ЗСУ - друга армія в Європі.

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

В Одесі бездомний знайшов ручний гранатомет і передав на користь ЗСУ: всі допомагають у боротьбі з окупантом

В пресслужбі Управління поліції охорони в Одеській області розповіли історію місцевого безхатька, який приніс українським військовим ручний протитанковий гранатомет. Чоловік розповів, що знайшов зброю в одній із покинутих будівель Одеси. Однак він не забрав гранатомет собі як трофей, а повідомив про знахідку до поліції.