Ембер Ланкастер вразила шанувальників після того, як розкрила свій справжній вік, хоча деякі думали, що їй 18 років. Тепер модель поділилася своїм тривалим нічним доглядом за шкірою.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Приголомшлива модель приголомшили фанатів після того, як вона розповіла, що їй 41 рік, а не 18, як деякі думали.

Ембер Ланкастер з Каліфорнії часто ділиться своїм гламурним способом життя зі своїми 411 000 підписників в Instagram, де вона публікує знімки своїх стильних нарядів і милі фотографії свого дворічного сина Расса.

Американська красуня вирішила завести аккаунт в TikTok і вже набрала 34 000 підписників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Але, незважаючи на те, що у неї було безліч шанувальників, багато хто залишився з щелепами на землі після того, як Ембер показала, скільки їй років насправді.

У недавньому кліпі, який поділив 34 000 підписників на TikTok, модель вирішила взяти участь у "проблемі перевірки віку", де люди показують, скільки їм років насправді.

Ембер
Ембер

Коли вона посміхнулася і кинула знак миру в камеру, аудіокліп пояснив: "Правильно, цей звук для всіх, хто виглядає молодше, ніж насправді, і люди не вірять їм, скільки вам років".

Білява красуня написала на екрані: "Мені 41 рік".

Вражені віком Ембер, люди висловили свою недовіру і зажадали, щоб модель поділилася своїми «секретами» краси, що кидає виклик віку.

На щастя для фанатів, Ембер поділилася секретами свого юнацького сяйва.

В окремому відео мама однієї дитини продемонструвала свій довгий нічний розпорядок, завдяки якому вона виглядає молодо.

Спочатку вона використовувала очищаючий бальзам з проколлагеновой трояндою від Elemis. Ембер сказала, що їй "подобається" продукт, який "суперзволожує" її шкіру. І, що ще краще, вона сказала, що добре знімає макіяж.

Ембер потім використовувала біорозкладані подушечки для зняття макіяжу з очей тривалого носіння від Almay, які вона використовувала "завжди".

Ембер
Ембер

Після цього модель одягла світлодіодну маску від доктора Денніса Гросса. Ембер присягнулася в терапії червоним світлом, надівши біло-золоту маску.

Вона сказала: "Доведено, що це єдиний засіб, який змінює вашу шкіру, стимулює вироблення колагену, зменшує тонкі лінії і зморшки. Я роблю це кожен день по три хвилини".

Потім Ембер використовувала крем Третиноин і назвала його "чарівним".

Вона нанесла мазь на обличчя, а потім втерла її в шкіру.

Інфлюенсер сказала, що вона використовувала крем протягом 15 років після того, як у віці 25 років страждала від прищів, але може отримати його тільки за рецептом.