Додаток для обміну фотографіями Instagram додає канали "Вибране" і "Підписки", щоб ви могли переглядати фотографії та відео в тому порядку, в якому вони були опубліковані, не нав'язуючи вам рекомендований контент.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Instagram нарешті здійснив мрії своїх користувачів, повернувши надзвичайно популярну функцію, яка дозволяє переглядати повідомлення в хронологічному порядку, а не орієнтувати контент на користувачів за допомогою алгоритму.

Додаток додав два нових способи вибору того, що ви бачите у вашій стрічці Instagram: «Вибране» та «Підписки».

Вибране дозволяє переглядати повідомлення з ваших улюблених облікових записів, будь то сім'я, друзі або просто облікові записи, які вам подобаються.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Instagram
Instagram

Тим часом "Підписки" показують нові повідомлення від усіх, на кого ви підписані, в тому порядку, в якому вони були опубліковані.

Це знаменує собою повернення настільки улюбленої функції, від якої відмовилися ще в 2016 році на користь керованої алгоритмом стрічки, яка надає вам контент на основі того, що додаток думає, що вам подобається.

У повідомленні блогу, що оголошує про зміну, керівник Instagram Адам Моссері пояснив, що, оскільки основна стрічка новин надсилатиме вам більше рекомендованого контенту, додаються «Вибране» і «Підписки», щоб люди могли краще контролювати те, що вони бачать.

У відеоролику, опублікованому раніше цього року, Моссері сказав: "Для мене важливо, щоб люди добре ставилися до того часу, який вони проводять у додатку".

Instagram
Instagram

Ви можете додати до 50 облікових записів у свій список обраних і змінити його в будь-який час, і люди не зможуть бачити, чи були вони додані або видалені.

Щоб використовувати нові канали, все, що вам потрібно зробити, це натиснути на текст «Instagram» у верхньому лівому куті екрану вашої програми і вибрати один з двох варіантів.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський звернувся до НАТО з особливим проханням.