Разом з українськими військовими на передовій російським окупантам протистоять їхні хвостаті друзі, які здатні попередити про небезпеку.

Кадрами чотирилапих друзів українських військових у фейсбук поділилася Анастасія Василєва.

Завжди поруч з українськими захисниками їхні хвостаті друзі - вірні собаки. Вони можуть не тільки розрадити військових, а навіть врятувати життя. Все через те, що собаки й кішки на передовій своєю поведінкою повідомляють про можливі обстріли.

Собаки на передовій, фото з фейсбук
Собаки на передовій, фото з фейсбук

"Такі вони - собаки на передовій. Надійні бойові товариші, які життя врятують, душу заспокоять і до останнього будуть поруч", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Собаки на передовій, фото з фейсбук
Собаки на передовій, фото з фейсбук

Зазвичай собаки до військовослужбовців потрапляють випадково. Це можуть бути бродячі пси, або ж ті, яких залишили, рятуючись від обстрілів.

Собаки на передовій, фото з фейсбук
Собаки на передовій, фото з фейсбук

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України та почала бомбардування військової та цивільної інфраструктури. Після цього на всій територію України президент Володимир Зеленський запровадив воєнний стан.

Нагадаємо, куля наздогнала кожного, хто намагався втекти: ЗСУ професійно зачистили залишки "другої армії". Армія ЗСУ знищує російських окупантів одним точним вистрілом

Раніше Знай писав, місяць лежать у пакетах і шкодять екології: у рф "забули" про своїх солдатів у Сумській області. Російські окупанти забили на тіла своїх військових.

Також Знай повідомляв, "думали, що вторгнення - легка прогулянка": морські піхотинці спустили російських обірванців з небес на (у) землю